Over ons

Overstekend wild

Wij zijn ‘Overstekend Wild’. Een tribe waarin specialisten, bureaus en zelfstandige professionals uit het strategische, creatieve en digitale domein samenwerken.

Multidisciplinaire kracht met innovatie, communicatie en waardecreatie als gezamenlijke noemer.Wij zijn grensverleggende spoorzoekers die met klanten zowel speels als gedisciplineerd samenwerken en zo krachtiger helpen vernieuwen en realiseren dan een enkel bureau of persoon.

Wij verstaan de kunst van het samenbrengen van alle mogelijke disciplines om mensen te inspireren, te bewegen, te veranderen en te verbinden. Duurzaam, toekomstbestendig en relevant.

Overstekend Wild heeft het activatieplatform Sustainable Development Action-NOW [SDA-NOW] ontwikkeld.

Het activatieplatform dat bedrijven helpt duurzaam te ondernemen en maatschappelijke organisaties en overheden begeleidt bij het aanpakken van sociaal maatschappelijke thema’s.

Het zet deelnemers op een inspirerende, leuke en concrete manier in actie om de duurzame doelen van hun bedrijf of organisatie te realiseren. Met als ultiem doel; structurele en impactvolle verandering in gedrag, mentaliteit en processen die bijdragen aan duurzaamheid in de directe leef-, werk- en woonomgeving.

Het actieplatform dat werkt!

Bekijk wat we doen

Deel dit item