Over ons

SDA-NOW

Het kernteam van SDA-NOW bestaat uit Ben Willems en Paul Veld.

Ben Willems

Ben combineert zijn technische opleiding en studie aan de Sociale Academie Twente met zijn passie voor audiovisuele technieken. Als video-editor bij de publieke omroep monteerde hij talloze documentaires en televisieprogramma’s. Aansluitend vervulde hij diverse leidinggevende functies en startte hij in 2006 bij het internationaal georiënteerde postproductiebedrijf Filmmore. In 2015 begon hij zijn eigen bedrijven: DOUC Multi Perspective Storytelling en OQTOO Immersive Media. Ben is een verbinder die coached met strategische visie. Heeft inzicht in bedrijfsstructuren en is een zakelijk leider.

Paul Veld
Paul heeft na zijn studie aan de Nederlandse Film en Televisie Academie [NFTVA], zestien jaar aan vele nationale en internationale speelfilms, documentaires, TV series, bedrijfsfilms en commercials gewerkt. Sinds 2000 is hij gespecialiseerd in crossmedia regie en -productie. Vanaf 2006 is hij eigenaar van media- en communicatiebureau Media Platoon B.V. en vanaf 2019 tevens partner in OQTOO Immersive Media. Paul is specialist in het vertalen van propositie en boodschap naar creatieve strategieën, communicatie en media en sparringpartner voor opdrachtgevers om ze te begeleiden essenties te raken en betekenis en waarde te creëren.

Projecten

Samen ontwikkelen, produceren, regisseren en begeleiden Ben en Paul communicatietrajecten, digitale platformen en impactstrategieën met als doel om op een creatieve manier communicatie, interactie en impact te realiseren.

Zo hebben ze onder andere in samenwerking met het netwerk ‘De Sensatie van een Goed Leven’ het platform Sensonate.nl voor mensen met autisme en een beperking ontwikkeld. Tevens hebben ze een impactcampagne geïnitieerd rondom de documentaire ‘My Journey For Education’ van Merlijn Goldsack, de film die Ben en Paul samen hebben geproduceerd en inhoudelijk hebben begeleid. De film heeft in 2022 de Publieksprijs van ‘De Nationale Onderwijsfilm’ gewonnen.

SDA-NOW
Sinds eind 2022 richten Ben en Paul zich volledig op het ontwikkelen van Sustainable Development Action – NOW. Het activatieprogramma met applied game ‘The Hero’s Journey’ dat bedrijven helpt duurzaam te ondernemen en maatschappelijke organisaties en overheden begeleidt bij het aanpakken van sociaal maatschappelijke thema’s. Het zet deelnemers in beweging om hun duurzame doelen te realiseren, met de SDG’s [Sustainable Development Goals] als kompas.

SDA-NOW
Het activatieplatform dat werkt!

Bekijk wat we doen

Deel dit item