Over ons

Overstekend wild

Wij zijn ‘Overstekend Wild’. Een tribe waarin specialisten, bureaus en zelfstandige professionals uit het strategische, creatieve en digitale domein samenwerken.

Multidisciplinaire kracht met innovatie, communicatie en waardecreatie als gezamenlijke noemer.Wij zijn grensverleggende spoorzoekers die met klanten zowel speels als gedisciplineerd samenwerken en zo krachtiger helpen vernieuwen en realiseren dan een enkel bureau of persoon.

Wij verstaan de kunst van het samenbrengen van alle mogelijke disciplines om mensen te inspireren, te bewegen, te veranderen en te verbinden. Duurzaam, toekomstbestendig en relevant.

Overstekend Wild heeft het activatieplatform SDA-NOW ontwikkeld. Een community en inspirerend format met website, content, workshops, events, tentoonstelling, online storytelling, gamification (customer journey’s), data analyse en facts & figures. Volledig gericht op implementatie van de SDG’s.

Het zet deelnemers aan in actie te komen. Om concreet en persoonlijk een waardevolle bijdrage aan de SDG’s te leveren. Met als ultiem doel; structurele en impactvolle verandering. In gedrag en mentaliteit en in processen die bijdragen aan duurzaamheid. In de directe leef-, werk- en woonomgeving.

Het actieplatform dat werkt!

Bekijk wat we doen

Deel dit item