Sustainable Development Action-NOW

Veranderkracht voor bedrijven, organisaties en overheden.

SDA-NOW is het activatieplatform met een concrete aanpak dat bedrijven helpt duurzaam te ondernemen en maatschappelijke organisaties en overheden begeleidt bij het aanpakken van sociaal maatschappelijke thema’s.

Ons programma is leuk, inspirerend en effectief. Het zet deelnemers in beweging en leidt tot structurele verandering in gedrag en mentaliteit om hun duurzame doelen te realiseren, met de Sustainable Development Goals als kompas.

The Hero’s Journey

Onderdeel van ons programma is de applied game ‘The Hero’s Journey’. De gamified leerervaring met uitdagende quests. Op maat gemaakte online en offline opdrachten die worden gespeeld in relatie met de echte wereld.

Het stimuleert deelnemers samen te werken, actie te ondernemen en concrete doelen te realiseren. Niet alleen binnen het digitale domein maar juist in de fysieke wereld, daar waar de echte verandering plaats vindt.

Via data reseach en analyse monitoren we inzet, vorderingen en resultaten van de deelnemers en bepalen we gezamenlijk aanpak en vervolg.

Hero Centered Design

Hero Centered Design™ is de ontwerpmethode van de applied game. Een krachtige combinatie van storytelling en gamification gebaseerd op de theorie ‘The Hero’s Journey’ van Joseph Campbell.

Samen met jou bepalen we de inhoud en doelstelling van een quest en maken we op maat gemaakte leer- en ontwikkelervaringen waarmee we de gewenste gedragsverandering bij de doelgroep realiseren en monitoren.

Log in

Wil je kennismaken met ‘The Hero’s Journey’ en een aantal demo quests spelen?
Log in met de onderstaande links of QR codes.

Probeer een demo van SDA-NOW
Ontdek het gamified platform en de methode

Contact

Ontdek onze oplossingen. Maak een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

SDA-NOW
Asterweg 20 E3, 1031 HN Amsterdam
https://sdanow.nl/
hallo@sdanow.nl

Ben Willems +31 6 46 31 06 82
Paul Veld +31 6 54 39 72 75

Deel dit item